Meer resultaten voor friesland

 
friesland
 
Home Provincie Fryslan.
Twaalf sollicitanten voor burgemeesterschap Ach. Voor het burgemeesterschap van Achtkarspelen hebben twaalf sollicitanten belangstelling. Proef met snelvaren op de Burgumer Mar. Er komt een proef met snelvaren op de Burgumer Mar. De provincie speelt hiermee in op ontwikkelingen in de water.
Welkom bij Friesland Holland Tourist Information and Travel Service.
Dit centrum van het vierprovinciënland Friesland, Overijssel, Drenthe en Flevoland biedt liefhebbers van natuur, cultuur én de geschiedenis van Nederland gegarandeerd een onvergetelijke meerdaagse fiets of wandelvakantie. De arrangementen staan op www.frieslandtravel.com en www.frieslandfietsvakanties.com, websites van Friesland Holland Travel Service, de reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân.
De mooiste plekjes in Friesland Reisgidsen Reizen Knack Weekend.
Lonely Planet heeft Friesland uitgeroepen tot een van de drie bestemmingen die in Europa ten onrechte over het hoofd worden gezien. Maarten Boersema, auteur van het boek 111 plekken in Friesland die je gezien moet hebben onderschrijft dat en deelt zijn favoriete plekjes, culinaire specialiteiten en adresjes om te overnachten in Friesland.
Friesland Wikipedia.
Zie Architectuur in Friesland, Lijst van gemeentelijke monumenten in Friesland en Lijst van rijksmonumenten in Friesland voor de hoofdartikelen over dit onderwerp. In de Top 100 van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg staan drie rijksmonumenten uit Friesland, waarvan twee in Franeker: het stadhuis en het planetarium.
DE 10 BESTE bezienswaardigheden in Friesland TripAdvisor.
Eco-hotels in Friesland. Strandhotels in Friesland. 5-sterren hotels in Friesland. 4-sterren hotels in Friesland. 3-sterren hotels in Friesland. Fletcher Hotels in Friesland. Friesland Hotels met gratis parkeren. Friesland Hotels huisdieren toegestaan. Friesland Hotels met een zwembad. Populaire categorieën in Friesland.
Vakantie in Friesland bij Landal GreenParks.
Friesland 3e in Lonely Planet top 10. Lonely Planet heeft Friesland verkozen tot nummer drie van de tien Best in Europe plekken van 2018. Een unicum voor Nederland want nog nooit eindigde een bestemming in ons land zo hoog op deze beroemde lijst.
Ontdek Friesland met onze gratis reisgids.
De reisgids Friesland neemt je daarom ook mee langs mooie plaatsen als Franeker, Harlingen, Stavoren, Sneek, Workum, Hindeloopen en Makkum. Mis geen bijzondere plekjes met de reisgids Friesland bij de hand. Ga op verkenning met de reisgids Friesland bij de hand.
Friesland.nl, de toeristische voordeur van de provincie Friesland.nl.
vandaag in friesland. morgen in friesland. dit weekend in friesland. de complete agenda. elf steden en dorpen. friesland by night. de friesland style. nu te doen. in de herfst. fietsen en wandelen. op sportief gebied. als je rust zoekt. voor de kinderen.

Contacteer ons