Meer resultaten voor wim de mol rioolservice

 
wim de mol rioolservice
 
De Mol Groep ontwikkelt baanbrekende riooltechniek Rijnstreek Business.
Aan dezelfde tafel waar de dertien medewerkers van De Mol Groep s morgens vroeg de dag met elkaar doornemen, ontvangen vader Wim, moeder Mieke en de zonen Sjon en Ger de Mol de journalist van Rijnstreek Business. Ook de derde zoon, Mike net terug uit Australiƫ na een studie communicatie schuift aan. Hij is als enige geen vennoot van het Katwijkse familiebedrijf, maar heeft de afgelopen maanden op tijdelijke basis communicatieactiviteiten gedaan. Zo ontwierp hij een nieuwe website voor De Mol Groep, de nieuwe naam die in de plaats is gekomen van W. de Mol Zns Rioolservice.
HOME Riool Expert.
Wij gebruiken de allernieuwste machines en kunnen hier heel nauwkeurig mee werken om uw verstopping zo efficiƫnt mogelijk op te lossen. In plaats van de gevolgen te bestrijden, pakt RioolExpert bvba de kern van het probleem aan. Zo bent u voor lange tijd verlost van vuil, stank en wateroverlast.
1e cursus Deelrenovatie voor Wim de Mol Rioolservice ROM BV Rioolreinigings en Toilet service materiaal.
Verwijder kalk en wortels met de ENZ Cutting Ball CB90 Roterende Freeskogel. ROM met toilet service units aanwezig op Showman's' Show beurs 2016. ISO9001: ROM Succesvol gehercertificeerd. Collega Wim Heuveling met pensioen. ROM en Teeuwisen Rioolreiniging: al 35 jaar partners.
IROTS Rioolrenovatie en relinen riolering.
Lengtes tot 100M mogelijk. Het voordeel van renoveren door De Mol IROTS. Wij kunnen de gehele riolering of grote delen hiervan herstellen zonder dat we binnen de woningen moeten slopen of breken. Ook buiten de woning hoeft niet meer te worden gegraven en het straatwerk of asfalt hoeft niet te worden verwijderd.

Contacteer ons