Zoeken naar rrs rioolservice

 
rrs rioolservice
 
Riool Reinigings Service RRS Reviews en ervaringen Riool Reinigings Service RRS feedbackcompany.com.
Zou u dit bedrijf aanbevelen? 01-11-2018 Het eerste telefonische contact was moeizaam door een computer storing bij RRS ik werd zelfs geadviseerd om met een concullega te bellen. De monteur echter was er snel bij en uiterst. Zou u dit bedrijf aanbevelen?
Home Rioolservice Limburg.
Rioolservice Limburg is een ontstoppingsdienst voor particulieren en bedrijven en verzorgt ook bijkomende diensten op het gebied van riolering en afvoeren. Wij zijn werkzaam in geheel Belgisch Limburg en in Nederlands Limburg ten zuiden van Echt. Riolering herstellen of heraanleggen.
Riool ontstoppen Nieuwegein Riool verstopt? Service op z'n' best bij RVS!
Spoelt uw wc, gootsteen, doucheputje, of uw wastafel niet meer goed door? Dan is rvs rioolservice het juiste bedrijf die de verstopping verhelpt. Onze rioolservice in Nieuwegein heeft jarenlange ervaring op het gebied van verstoppingen en weet als geen ander hoe verschillende verstoppingen moeten worden aangepakt.
Riool Reinigings Service RRS Nederland BV reviews Lees klantreviews over rrs.nl.
NOOIT MEER RRS, MENSEN PROBEER HET EERST ZELF. probleem verstopping in de keuken, RRS krijgt het niet opgelost maar wel een vette rekening, en stellen voor om na het weekend terug te komen, met 2 man want het was erg moeilijk.
RRS Riool Reinigings Service Radar.
Op de vraag waar dat voor nodig was antwoordde de RRS medewerker dat we op korte termijn een verslag van de werkzaamheden zouden ontvangen. Toen dat niet kwam hebben wij RRS gemaild met de vraag waar het verslag bleef. Maandag 9 januari kregen wij antwoord.
Riool Reinigings Service RRS Riool verstopt? Geen stress. Bel RRS.
Op zoek naar een professionele riool-onderhoudsovereenkomst bij RRS? RRS Den Bosch. RRS De Meern. RRS Den Haag. De snelste in NL. Riool Reinigings Service RRS is uw specialist voor het ontstoppen, reinigen, inspecteren en lokaliseren van riolering, afvoer, leidingen, vetafscheiders en septic tanks.

Contacteer ons